Υπηρεσίες

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ • ΕΜΠΟΡΙΟ

Έχοντας διασφαλίσει ισχυρές συνεργασίες και βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες προσφέρουμε, στους πελάτες μας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάντα με σεβασμό στον ανθρώπινο παράγοντα.

Shop in the Shop

Η αντίληψη του “Shop in a Shop” ως μέσου προώθησης των προϊόντων μας, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1995 από την GLOBUS HOUSE. Ως συνεχιστές της, στη ΜΑLCON ART διατηρούμε αυτό το σύστημα προώθησης των προϊόντων μας στα Μεγάλα Καταστήματα.

Με τις συχνές επισκέψεις των πωλητών μας στα καταστήματα παρακολουθούμε το στοκ και οργανώνουμε τα τμήματα, με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνεται η καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων. Σκοπός μας είναι η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή και η αύξηση στις πωλήσεις.

Αυτό επιτυγχάνεται:

1. Παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό προβολής των προϊόντων.
2. Με τη συνεργασία με τους πελάτες μας ώστε να αποφασισθεί η κατάλληλη σύνθεση προϊόντων.
3. Με τακτική αναθεώρηση της σύνθεσης των προϊόντων ώστε να εξασφαλιστεί η αποδοτικότερη χρήση του προσφερόμενου χώρου από τα καταστήματα.
4. Με τη συνεχή ανανέωση της γκάμας μας.
5. Με τον έλεγχο του στοκ.
6. Με την οργάνωση καμπάνιας προώθησης προϊόντων.

Διακόσμηση Ξενοδοχείων & Επαγγελματικών Χώρων

Σε συνεργασία με Διακοσμητές, Αρχιτεκτονικά Γραφεία και Επαγγελματίες παρέχουμε άρτιες και ποιοτικές λύσεις/ προτάσεις για την διακόσμηση Ξενοδοχείων, Δωματίων, Εταιρικών και Οικιακών Projects. Καθρέπτες, Πίνακες με Κορνίζα, Πίνακες σε Καμβά, Πλέξιγκλας, Αλουμίνιο είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που προσφέρουμε.

Λύσεις διακόσμησης