• Αφίσες - Posters

  Οι αφίσες, τα γνωστά σε όλους μας “posters” προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Η θεματολογία είναι από τους χώρους του κινηματογράφου και της μουσικής, από έργα κλασσικών ζωγράφων, πολλά παιδικά και νεανικά θέματα, εκπαιδευτικά και ηρώων comics. Υπάρχει συνεχής ανανέωση σύμφωνα με τις νέες τάσεις διακόσμησης. Στην ποικιλία μας πάντα θα βρείτε αφίσες των “blockbusters” της χρονιάς.

  Οι αφίσες προσφέρονται σε διαστάσεις 61Χ91,5εκ (maxi), 40Χ50εκ (mini), 30,5X91,5εκ (slim) και 53Χ158εκ (penant).

 • Αντίγραφα Ζωγραφικής

  Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους που ειδικεύονται στην αναπαραγωγή έργων τέχνης, όχι μόνο των γνωστών κλασσικών καλλιτεχνών αλλά και πολλών σύγχρονων, σας εξασφαλίζει μία πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε υψηλής ποιότητας χαρτί χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης. Η μεγάλη θεματολογία καλύπτει κάθε ανάγκη διακόσμησης.

 • Βέργες Ανάρτησης

  Ο πιο οικονομικός τρόπος για να τοποθετήσετε μια αφίσα στον τοίχο σας. Οι βέργες ανάρτησης είναι πλαστικές, σε λευκό ή μαύρο χρώμα και προσφέρονται σε διαστάσεις 100εκ, 70εκ και 50εκ. Υπάρχει η δυνατότητα και άλλων διαστάσεων, κατόπιν παραγγελίας. Επίσης, κατόπιν παραγγελίας, άλλα προσφερόμενα χρώματα είναι το καφέ, μπλε και κόκκινο.

 • Καμβάδες

  Έτοιμο προϊόν για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, σε διάφορες διαστάσεις και θέματα. Οι εκτυπώσεις των θεμάτων στο καμβά είναι υψηλής ποιότητας και τα τελάρα που χρησιμοποιούνται είναι από ξύλο 1,8-2,8εκ. Εκτός από την συλλογή των καμβάδων της Innova, έχουμε τη δυνατότητα ειδικών παραγγελιών σε ποικιλία θεμάτων αλλά και τιμών.

 • Θέματα σε Γυαλί (Glass Art)

  Σας προσφέρουμε την “Glass Art” συλλογή της Innova. Η επιλογή των θεμάτων και των διαστάσεων είναι οι καλύτερες και οι πιο μοντέρνες προτάσεις για την διακόσμησή σας. Όλα τα θέματα είναι επικολλημένα σε τζάμι ασφαλείας 4μμ.

 • Έτοιμα Κάδρα

  Η συλλογή της Innova σας προσφέρει μια ποικιλία μοντέρνων θεμάτων σε ξύλινες ή MDF κορνίζες διαφόρων διαστάσεων.

 • Καθρέφτες

  Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία καθρεφτών σε μοντέρνα ή κλασικά σχέδια. Στη συλλογή μας θα βρείτε καθρέφτες με κορνίζες από μασίφ ξύλο, MDF ή 100% γυαλί. Το ξύλο που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των καθρεφτών μας έχει FSC πιστοποιητικό. Κάθε καθρέφτης προσφέρεται στην δική του συσκευασία. Εκτός από τη συλλογή του καταλόγου, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας καθρεφτών για καταστήματα που προωθούν μεγάλες ποσότητες.

 • Ρολόγια Τοίχου

  Ρολόγια τοίχου σε μοντέρνα σχέδια από γυαλί/ καθρέφτη με σύστημα ανάρτησης. Έχουν μηχανισμό Quartz υψηλής ποιότητας. Μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

 • Κορνίζες και Πολυ-κορνίζες Φωτογραφιών

  Η συλλογή της Innova σε κορνίζες και πολυ-κορνίζες φωτογραφιών μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Μεγάλη ποικιλία από κορνίζες και πολυ-κορνίζες φωτογραφιών από ξύλο, MDF, μέταλλο, πλαστικό ή γυαλί. Σχέδια κλασικά και μοντέρνα, αλλά και για βρεφικά και παιδικά δωμάτια.

 • Άλμπουμ Φωτογραφιών

  Τα άλμπουμ φωτογραφιών της συλλογής της Innova είναι από υψηλής ποιότητας υλικά σε πολλά σχέδια για να φυλάξετε τις αναμνήσεις σας. Στην ποικιλία μας θα βρείτε άλμπουμ μοντέρνα και κλασικά για Γάμο, Γέννηση και κάθε άλλη περίσταση.

Υπηρεσίες

Επεξεργασίες θεμάτων σε καμβά
Χειροποίητη επεξεργασία θεμάτων με ειδικό βερνίκι με ανάγλυφο αποτέλεσμα
Επεξεργασία σε Plexi Glass
Επεξεργασία σε αλουμίνιο
Ειδικές Κατασκευές
Ολοκληρωμένες Προτάσεις για τη διακόσμηση των τοίχων κάθε Επαγγελματικού Χώρου, Ξενοδοχείων και Κατοικιών.