Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

MALCON ART

H Malcon Art ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2014, έχοντας ‘’κληρονομήσει’’ την πείρα 45 ετών της Globus House, οι ιδρυτές της οποίας, έχοντας αντιληφθεί την ανάγκη των νέων των 70’s, ήταν οι πρώτοι που εισήγαγαν τις αφίσες (posters) στην ελληνική αγορά. Για πολλά χρόνια η επωνυμία “Globus House” ήταν συνώνυμο της λέξης ‘’poster’’. Από το 1970 έως το 2014, η Globus House, μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες που είχε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, ανέπτυξε την αγορά διακόσμησης τοίχου στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία, έχοντας λάβει βραβεία από τους συνεργάτες της για αυτήν την επιτυχημένη της πορεία.

Η Malcon Art, έχοντας παραλάβει τη ‘’σκυτάλη’’ από την Globus House το 2014, διατηρεί τον κορμό των προϊόντων διακόσμησης τοίχου (αφίσες, αντίγραφα έργων ζωγραφικής, έτοιμα προϊόντα για ανάρτηση), προσφέρει όμως και μεγάλη ποικιλία σε Καθρέφτες καθώς και τη δυνατότητα Ειδικών Επεξεργασιών και Κατασκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Παράλληλα με τα είδη Διακόσμησης Τοίχου, η Malcon Art έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή του αγγλικού οίκου Ιnnova Editions προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε Κορνίζες, Πολυκορνίζες και ‘Αλμπουμ Φωτογραφιών πολυτελείας.

H Malcon Art με μια ματιά

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Αντιπροσωπεύσεις Εργοστασίων
0
Ετοιμοπαράδοτοι Κωδικοί
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο

Προϊόντα με δικαιώματα

Mας εμπιστεύονται