Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

MALCON ART

H Malcon Art ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2014, έχοντας ‘’κληρονομήσει’’ την πείρα 45 ετών της Globus House, οι ιδρυτές της οποίας, έχοντας αντιληφθεί την ανάγκη των νέων των 70’s, ήταν οι πρώτοι που εισήγαγαν τις αφίσες (posters) στην ελληνική αγορά. Για πολλά χρόνια η επωνυμία “Globus House” ήταν συνώνυμο της λέξης ‘’poster’’. Από το 1970 έως το 2014, η Globus House, μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες που είχε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, ανέπτυξε την αγορά διακόσμησης τοίχου στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία, έχοντας λάβει βραβεία από τους συνεργάτες της για αυτήν την επιτυχημένη της πορεία.

Η Malcon Art, έχοντας παραλάβει τη ‘’σκυτάλη’’ από την Globus House το 2014, διατηρεί τον κορμό των προϊόντων διακόσμησης τοίχου (αφίσες, κορνίζες, αναλογικά άλμπουμ φωτογραφιών), προσφέρει όμως και μεγάλη ποικιλία σε καθρέπτες καθώς και τη δυνατότητα ειδικών επεξεργασιών και κατασκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Έχοντας μία πολυετή παρουσία στο χώρο της διακόσμησης και με το βλέμμα μας σταθερά στραμμένο στο μέλλον προχωράμε και παρουσιάζουμε το 2024 μία καινούρια συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο Bubola&Naibo που ειδικεύεται στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων διακόσμησης τοίχου. Κορνίζες, πίνακες και λύσεις διακόσμησης για κάθε χώρο του προσωπικού και του εργασιακού σας περιβάλλοντος αλλά και μία πληθώρα προϊόντων που θα ομορφύνουν τη ζωή σας βρίσκονται στους καταλόγους μας και μπορείτε να τα παρέχετε στους πελάτες σας.

H Malcon Art με μια ματιά

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Αντιπροσωπεύσεις Εργοστασίων
0
Ετοιμοπαράδοτοι Κωδικοί
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο

Προϊόντα με δικαιώματα

Mας εμπιστεύονται